G!FLeuven is...

G!FLeuven is een feitelijke vereniging en is aangesloten bij Vlaams-Brabants Regenbooghuis UniQue en çavaria.

G!FLeuven is een groep jonge enthousiastelingen die activiteiten organiseren met als doel mensen samen te brengen. Diversiteit vinden we heel belangrijk. Daarom staan we open voor IEDEREEN, ongeacht jouw leeftijd, gender, seksuele voorkeur, geloof of beperkingen.

Wat doen wij?

Prides

Ga met ons mee naar populaire prides zoals Antwerp Pride, Canal Pride, Brussels Pride… Wij regelen transport, overnachting en sfeer!

Spel & entertainment

Wandelingen in de natuur, citytrips, maar ook lasergames, escaperooms, subtropische zwemparadijzen en picknicks; we doen het!

Vriendschap & inclusiviteit

Bij G!FLeuven voelt iedereen zich snel thuis. Maak nieuwe vrienden en zie hoe wonderlijk mooi en divers de wereld is!

Parties

Een feestbeest als jij voelt zich helemaal thuis bij ons. Je vindt ons o.a. op Woodpop en Unicorn festival. Feesten is zoveel plezanter met een groep vrienden om je heen.

Culturele uitstappen

Musea, films, opera’s… geen kunstvorm is ons onbekend of te veel. G!FLeuven is de vereniging bij uitstek voor meerwaardezoekers zoals jij!

Games!&Friends

Om de twee maanden vind je ons terug in Demo-Spel Kessel-Lo. Speel een spelletje, maak nieuwe vrienden en geniet van een drankje.

Bestuursleden

Bram profiel

Bram (hij / hem) is een van onze onthaalmedewerkers. Bram is een zeer actieve en sportieve vrijwilliger! Als hij niet met G!FLeuven bezig is, is hij te vinden als coördinator van WG Take Care en WG Vrijwilligers in RBH UniQue.

Peter profiel

Peter (hij / hem) leeft voor G!FLeuven. Cultuur opsnuiven, uitstapjes organiseren, wandelingen maken… Als hij niet met G!FLeuven bezig is, dan is hij te vinden bij G!FAntwerpen! 🙂

Scroll naar boven