Andrew Desmidt

Naam: Andrew Desmidt

Geboortejaar: 1980

Geaardheid: homo

Waarom ben je bij G!F gekomen?
Ik vond G!F geweldig omdat het een unieke activiteitenvereniging is die over de vakjes heen kijkt en waarbij iedereen zich welkom mag voelen. G!F is een plekje dat ik als een tweede thuis beschouw, waar ik mij tussen vrienden bevind. Na enkele jaren als lid mee te gaan heb ik ervoor gekozen om mee te helpen de werking te dragen omdat ik G!F graag nog velen jaren verder zou willen zien groeien.

Wat is je lievelingseten?
Goh, moeilijk! Ik eet eigenlijk vanalles graag: vegan Oosterse gerechten zoals Pad Thaï met tofu, vegan vol-au-veggie of vegan
stoverij met frietjes. (wist je dat frietjes vegan zijn?) 😉 Een vegan beyond
burgertje kan er ook wel altijd in en ik zeg nooit nee tegen vegan pizza! 

Heb je hobby’s?

Ik ga heel graag naar de cinema en ik hou er soms van om een hele dag te spenderen in een wellness. Ik speel een heel klein beetje gitaar en ik ga graag eens op reis. Ik ben ook bezig met mijn huis te verbouwen, al heb ik eerder een haat-liefde verhouding met deze “hobby”.

Wat maakt je gelukkig in het leven?
Fuck, wat voor vragen zijn dat hier eigenlijk? :p Ik heb mij heel gelukkig gevoeld toen ik met mijn vrienden samen ging kamperen. Zo’n beetje loskomen van het werk, de natuur intrekken, een kampvuurtje, vegan barbecuetje, diepere gesprekjes over de zin van het veganisme… Zoiets in die aard doet me intens gelukkig voelen. Meer moet dat voor mij niet zijn.
 
Welke boodschap zou je willen verspreiden over de wereld?
Go vegan. 🙂
 
Waar zie je jezelf binnen 10 jaar?

Goh… amai… geen idee eigenlijk. Ik geloof nogal sterk in de eindigheid van alles. En het feit dat alles een einde kent is tevens een appél om hier en nu ten volle te genieten van het leven. Maar wat het ook wordt: ik hoop dat het leuk zal zijn. Of dat het snel terug een einde kent. Of beiden. Whatever.

andrew