Sponsors

G!F bedankt zeer graag zijn sponsors die er mee voor zorgen dat we onze vereniging verder kunnen uitbouwen.

Hoofdsponsor

Procarus

Procarus biedt “senior”-specialisten in meerdere IT-domeinen en -technologieën aan. Ze zijn voortdurend op zoek naar de perfecte match tussen uw vraag en het aanbod op de ICT markt.

www.procarus.be

Andere sponsors

In de zoektocht naar verfijning en exclusiviteit ontdekte Jimmy de nodige mensenkennis en ervaring voor uw perfecte look. Zo wordt harmonie een concept waarbij de klant en zijn verzorging centraal staan. Bij Knapper Leuven is uw haar in goede handen.

www.knapperleuven.be

Dit instituut wordt geleid door Nathalie, een persoon die gepassioneerd is door haar job en elke klant met evenveel enthousiasme ontvangt en behandelt! Het instituut waar de klant centraal staat en waar u als klant voelt dat u met hart en ziel behandeld wordt!

www.schoonheidssalon-nathalie.be

Wens je G!F een financieel duwtje in de rug te geven? Dat is zeker van harte welkom. G!F kan elke vorm van financiële steun gebruiken om de doelstelling van de vereniging te dienen. Als sponsor word je vanzelfsprekend in de kijker gezet tijdens onze acties en evenementen en krijg je de nodige reclame op onze website en drukwerk. Ken je een sponsor of wil je graag zelf G!F sponsoren? Vul dan dit formulier in.

Sponsoring 2.0