Rainbow Community

G!FLeuven – Rainbow Community is een vereniging die een tweede thuis vormt voor personen van de regenboogfamilie, hun vrienden en hun gezin. Het doel van de vereniging is verbondenheid creëren tussen verschillende personen in de samenleving. We organiseren open activiteiten en minstens éénmaal per jaar een verbondenheidsactie, meestal rond IDAHOT, de internationale dag tegen homofobie en transfobie.

G!FLeuven is een feitelijke vereniging en is aangesloten bij UniQue regenbooghuis Vlaams-Brabant en çavaria.

Activiteiten

G!FLeuven wil graag plezierige activiteiten organiseren waarmee we de betrokkenheid van leden kunnen verhogen. Ken jij leuke activiteiten die we als groep kunnen doen? Laat ons iets weten via onze social media of via het formulier op de activiteitenpagina.

Onthaal

Wil je graag lid worden van onze vereniging maar ken je nog niemand bij G!FLeuven? Dat is geen probleem, iedereen is welkom. Stuur ons gerust een bericht of vraag een onthaal op maat aan via het formulier op de onthaalpagina. Zo zorgen wij ervoor dat je met open armen door onze groep wordt ontvangen. 

Sponsoring

Wens je G!FLeuven een financieel duwtje in de rug geven? Dat is zeker van harte welkom. G!FLeuven kan elke vorm van financiële steun gebruiken om acties en evenementen op poten te zetten. Als sponsor word je vanzelfsprekend in de kijker gezet tijdens deze acties en evenementen en krijg je de nodige reclame op onze pagina. Je vindt er alles over op onze sponsorpagina.

Friends

G!FLeuven is niet alleen, er zijn nog tal van andere groepen waar je naartoe kan binnen de regenboogcommunity: