G!FLeuven (Gays! & Friends) is een vereniging die een tweede thuis vormt voor alle LGBT’s samen met hetero’s; iedereen is er welkom. Op die manier wensen we als groep de kloof tussen LGBT’s en hetero’s te verkleinen. Wij geloven erin dat LGBT’s zo beter zullen worden opgenomen en aanvaard. G!FLeuven probeert daarom maandelijks samen te komen in Leuven.

Activiteiten 2.0

G!F wil graag plezierige activiteiten organiseren waarmee we de betrokkenheid van leden kunnen verhogen. Ken jij leuke activiteiten die we als groep kunnen doen? Vul dan onderstaande link in zodat wij jouw activiteit kunnen bekijken en eventueel kunnen inplannen. Alle ideeën zijn welkom. 

Onthaal 2.0

Wil je graag lid worden van onze vereniging maar ken je nog niemand bij G!F? Dat is geen probleem, iedereen is welkom. Durf ons dan gerust een bericht te sturen of vraag een onthaal op maat aan via onderstaande link. Zo zorgen wij ervoor dat je met open armen door onze groep wordt ontvangen. 

Sponsoring 2.0

Wens je G!F een financieel duwtje in de rug geven? Dat is zeker van harte welkom. G!F kan uiteraard elke vorm van financiële steun gebruiken om zo de nodige evenementen op poten te zetten omtrent thema’s die ervoor moeten zorgen dat LGBT’s beter worden opgenomen in de heterowereld. Als sponsor word je vanzelfsprekend in de kijker gezet tijdens deze acties en krijg je de nodige reclame op onze pagina. G!F bedankt ook graag al zijn voormalige, huidige en toekomstige sponsors. Ken je een sponsor of wil je graag zelf G!F sponsoren?

Friends 2.0

G!FLeuven is niet alleen, er zijn nog tal van andere groepen waar je naartoe kan als LGBT:

Sluit Menu